Näyttelygöötti Petu näyttäytyi näyttelyssä jälleen, kun Tuomarinkartanossa järjestettiin länsigöötanmaanpystykorvien oma erikoisnäyttely. Tällä kertaa olikin siis koko näyttely täynnä gööttejä ja poika tutustui aivan hurjan moneen rotunsa edustajaan.

Näyttely itsessään alkoi oman edustusgööttimme osalta 09:30 pikku-urospentujen kehässä. Kilpakumppaneina oli esimerkiksi kaksi Petun veljeä. Sisaruskatraasta yksi poika ei ollut paikalla lainkaan, sisko oli omassa kehässään hetkeä myöhemmin ja yksi veljeksistä katseli ja opetteli näyttelytoimintaa.

Lopputuloksena seuraavaa: Petu sijoittui omassa kehässään kolmoseksi! Hieman laskua edelliseen sijoitukseen (1.), mutta kun kakkoseksi sijoittui velipoika, niin ei voi olla muuta kuin onnellinen veljesten sijoittumisesta Hymy Pikku-urosten kehän voitti kasvattajan Ruotsista tuoma poika, joten ei siitäkään voi muuta kuin todeta, että niinhän sen pitäisikin mennä. Tuontiuroksen sisko, sekin tuotu Suomeen, voittikin sitten narttujen pikkupentujen kehän, joten ilmeisen tasokas parivaljakko on maahan rantautunut.

Ei siinä vielä kaikki, että Petu oli oman kehänsä kolmonen, mutta poika sai taas kunniapalkinnon! Kaksi näyttelyä, kaksi pokaalia, neljä ruusuketta! Todella hieno saavutus, joten isäntäväkensä ei voi muuta kuin olla ylpeä pikkuisestaan. Tuomari totesi tälläkin kerralla, kuten viimeksikin, pojan olevan hieman takakorkea liikkuessaan. Eipä tullut yllätyksenä, kun kasvu on vielä kesken ja viime näyttelyssä mainittiin samasta asiasta. Silloin tosin oltiin koko ajan takakorkeita, nyt enää liikkuessa Silmänisku Muita poimintoja tuomarilta: "erinomainen pään muoto ja ilme, kauniit värivaihtelut, reipas hyvä luonne", näin jotain mainitaksemme.

Seuraava näyttely onkin sitten 5.9. Hakunilassa: kansallinen kaikkien rotujen näyttely. Siellä ei Petu olekaan enää pikkupentu, vaan edustaa itseään jo ihan virallisessa pentuluokassa: Pennut 7-9kk Hymy

1249579119_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaksi näyttelyä takana. Saldo: kaksi pokaalia ja neljä ruusuketta! Hymy

1249580184_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja siinä ne siten ovat: erikoisnäyttelyn palkinnot.