....kuin pisaroita sateella!

Viimeisimmän kirjoituksen jälkeen kaikki etu-maitohampaan sekä ylä- että alaleuasta ovat korvautuneet uusilla hienoilla pysyvillä hampailla. Hienolta näyttää, sillä ainakin nyt nuo kaikki etuhampaat puhkesivat, joten toivotaan ettei muuallekaan leuoissa jää uusia tulematta putoilevien tilalle.

Tähän yöhön mennessä pojjaalla ei ole alhaalla enää maito-kulmahampaita. Toinen mainituista putosi viikonloppuna kun riekkuivat veljensä Quattron kanssa, ja toinen lähti tänään kun Petu retuutti possua. Hieman on nyt hampaaton olo pojalla, kun vain yläleuassa on pitkät ja terävät naskalit  Hymy

Vielä illalla kun hauvan kanssa leikittiin vetoleikkiä, onnistui pikkuinen pudottamaan yhden poskihampaan matkan varrelle. Siitä nyt ei ole vielä sen tarkempaa tietoa mistä moinen putosi, mutta lattialle se jäi. Oli sitten tänään pudonneen kulmahampaan lisäksi vasta toinen hammas, joka on löytynyt pudottuaan suusta.

Mutta hienolta näyttää, saa nähdä mitä tuleva tuo tullessaan, viikonloppuna sitten juhannuksen viettoon. Petu pääsee taas sellaiseen paikkaan missä ei ole hetkeen käynytkään! Toivottavasti tykkää, viimeksi ainakin kelpasi.

1245274990_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Namupalanodotusjäpitys à la Petu