Petu muutti meille viime perjantaina 13.3. Käytiin noutamassa kasvattajalta, joten automatka kotiin ei kestänyt ihan hirmuisen pitkään. Pikkuiselle tuo oli kuitenkin sen verran rankka, että ensimmäiset hetket meni vinkuessa ja ihmetellessä. Lopulta kuitenkin pentu rauhoittui niin paljon että nukkui viimeiset kilometrit. Eli ei hirveästi järkyttynyt Hymy

1237135677_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Petun mieluisin koulutuspalkkio: pehmoinen rapsutus

Poika oli uuteen kotiin päästessään hieman hämillään, eli ei mitään tavallisesta poikkeavaa. Taaperrettuaan hetken, poika siirtyikin jo leikkimään vessapaperirullan hylsyllä. Hampaat uppoaa kivasti ja silleen. Kongin idea aktivointileluna on vielä hieman hukassa. Sen sijaan päistään taitettu hylsy on jo aivan ykkösjuttu, etenkin kun sen sisälle laittaa pari nappulaa pentusafkaa niin aktivoi Petua varsin hurjasti.

Pikkuinen on aivan innoissaan uusien asioiden opettelusta. Luoksetulo sujuu jo nyt parin päivän jälkeen melko kivasti, ja tulee niin rivakasti kutsuttaessa kuin vain pikku töppöjaloillaan pääsee Hymy Hieman on vielä treenattavaa ihan perusasioiden kanssa - kuten ettei purra kädestä sitä joka silittää jne. Alkeellinen sisäsiisteys Petulla on hallussa. Kyllä se jo osaa melkein aina osoittaa jos on tarvetta päästä tarpeille, niin että ehtii hyvin  ottaa syliin ja kantaa kerrostalon portaat alas pihalle.

Ulkona ollaankin jo sisäpihaan tutustuttu, ja lumikinosten päälle kiipeäminen on jotain niiiiiiin mukavaa. Pitää välillä toppuutella vauhtia kun Petu ei aina itse ymmärrä koska on aika rauhoittua. Mutta mikäs siinä kun virtaa riittää, kyllä siitä saa agilitykoiran kun vain jaksaa nähdä vaivaa.